Cégünkről

Tevékenységünket 1998-ban kezdtük meg, egyéni vállalkozói formában, először belföldi árufuvarozói tevékenységgel, 1 db 24 tonnás szerelvénnyel. Mindeközben egy kereskedelmi cég nemzetközi és belföldi árufavorozói részlegének a vezetője voltam. 2003 elején vásároltam az első nemzetközi kisteherautómat, egy 3,2 tonna raksúlyú Iveco Eurocargot. Innentől kezdve már csak a saját cég vezetését és menedzselését végeztem főállásban. Cégünk folyamatosan növekedett, 2003 szeptemberében vettük az első nemzetközi forgalomban részt vevő 24 tonna raksúlyú Volvo/Schmitz szerelvényünket. Az elmúlt időszakban figyelembe véve partnereink igényeit és elvárásait a gépparkunk folyamatosan bővült, egyrészt darabszámban, másrészt paramétereiben (1,5 tonna raksúlyú furgon) is. Az aktuális gépjárművekről a "Gépjárműpark" menü alatt kaphat részletes és teljes ismertetést.

A folyamatos bővüléssel egyre szélesebb lett cégünk ismertsége, vevőink által való elismertsége, illetve kiterjedt alvállalkozói kapcsolatokkal rendelkezünk. Minden partnerünkkel a folyamatos üzleti kapcsolatokra, korrekt díjakkal, a felmerülő folyamatos és egyedi igények és elvárások maximális kiszolgálására törekszünk. Ezeket az elveket a mindennapokban érvényesítve több céggel évek óta tartó folyamatos és gyümölcsöző kapcsolatot tartunk fenn. 

Remélve, hogy cégismertetőnk felkeltette az Ön megtisztelő érdeklődését, várjuk megkereséseit, ajánlatkéréseit és megrendeléseit. 

Tisztelettel: 

Lévai László
Tulajdonos.

Kapcsolat